Om RoFlexs

Att bygga stängsel kan vara tungt och jobbigt, och det tar mycket tid. Tillfälliga stängsel funkar bra, tills man ska plocka ner det igen. El-band som har legat i något förråd ett tag går oftast inte att reda ut längre.

RoFlexs har hittat den perfekta lösningen: bandet sitter i stolpen och det gör det enkelt och snabbt att bygga upp stängslet.

Det finns 2 olika modeller: ”Premium systemet” är främst för att bygga upp en liten paddock på 64 qm. 4 stolpar med 8 meter band var ingår i ett paddockpaket, el-aggregat finns som tillval. Det tar drygt 3 minuter att bygga upp paddocken. En perfekt lösning för tävlingsryttare som vill ha sina hästar i en paddock istället för trailern på tävlingsplatsen.

För tillfälliga stängsel på hemmaplan finns det ett ”profi system”. Starka och hållbara glasfiberstolpar med en, två eller tre el-band. Enkelt att delar befintliga hagar med.

RoFlexs har vunnit ett flertal innovationspriser i Tyskland och har fått utmärkelse som årets företagare. Torsten Menzel äger företaget och han har uppfunnit RoFlexs. Anledningen var att hans familj hade ett sto hemma och behövde delar på hagen. Torsten tyckte att det måste finnas en enklare lösning för tillfälliga stängslar. Men eftersom han hittade ingenting på marknaden som motsvarade hans krav på kvalitet och funktionalitet, uppfann han RoFlexs. Han äger patentet.

Ute Rüegg, tys/kom, blev uppmärksam på RoFlexs genom en TV reportage. Djupare information på www.roflexs.com övertygade henne totalt. Hon har blivit generalimportör för RoFlexs för Skandinavien och tillsammans med hennes man kommer hon att sköta servicen på produkter.